Purchase & Facility Medewerker (ingevuld) – Bergen Op Zoom

Introductie

Ben jij een facilitaire “duizendpoot” met inkoop ervaring? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening ten behoeve van de fashion- en lifestyle industrie. Wereldwijd draagt men zorg voor het afhalen, opslaan en afleveren van zowel hangende kleding als verpakte goederen. Met 23 vestigingen in Nederland en België en daarnaast vestigingen in Engeland en America bedient zij een aantal van de meest gerenommeerde ontwerpers en retail ketens. Werken bij deze organisatie betekent werken binnen een toonaangevend, professioneel team van bekwame en gepassioneerde mensen die op een duurzame manier bedrijven, markten en mensen met elkaar verbinden.

Functie

Als Purchase & Facility Medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het aannemen en (mede) uitvoeren van klantvraag (meestal interne klant) en/of het bemiddelen tussen klant en relevante derden. Je bent verantwoordelijk voor het gehele facilitaire aspect van de vestigingen binnen je regio. Daar hoort bij een goede onderhandeling met leveranciers en optimale communicatie naar de klant over voortgang en mogelijkheden. Daarnaast zijn facilitaire zaken als borgen van keuringen en onderhoud een belangrijk deel van het takenpakket. Je houdt hierbij rekening met hetgeen hierbij door de klant gevraagd wordt, bestaande afspraken en beleid met als doel bij te dragen aan een efficiënte en effectieve afhandeling van deze klantvraag. Het werkgebied is regio zuid plus Amsterdam en de standplaats is Bergen op Zoom, maar je bent uiteraard veel onderweg. Je rapporteert aan de Facility Manager.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Aannemen van klantvraag, verstrekken van informatie, geven van adviezen over functionaliteit en/of financiële aspecten over producten en dienstverlening, onderhandelen/inkopen van producten en/of dienstverleningen, alsmede aannemen en eventueel afhandelen van klachten.
 • Onderhandelingen voeren met leveranciers welke uiteindelijk tot aankopen leiden op alle fronten en aspecten aangaande een logistiek ingericht of in te richten pand, alsook voor transport gerelateerde producten.
 • Ondersteunen bij nieuwbouw, verhuizing en inrichtingsprojecten.
 • Samen met backoffice bewaken van de levering van bestelde goederen en/of diensten en afhandelen van klachten als 2e lijns afhandelaar.
 • Mede voorbereiden SLA’s en uitschrijven en opvolgen van tenders met betrekking tot de in te kopen diensten en/of producten met als doel een optimale uitvoering/levering van de uitbestede werkzaamheden/ingekochte producten; Kortom het totale inkoopproces van selecteren tot en met beoordelen.
 • (Mede)zorgdragen voor het aangaan van (raam)contracten met externe partijen met betrekking tot de uit te besteden werkzaamheden en/of in te kopen producten.
 • Beheren van programma’s en/of uitvoeren van administratieve werkzaamheden met betrekking tot de ingekochte diensten en/of producten.
 • Bewaken van de voortgang en de realisatie van de uitgezette werkzaamheden middels een facilitair ondersteuningspakket (o.m. Topdesk).
 • Doen van voorstellen tot wijzigingen van werkzaamheden, methoden en werkwijzen.
 • ls eerste aanspreekpersoon naar de backoffice medewerkers, in staat zijn deze collegiaal aan te sturen Bewaken en helpen opstellen van budgetten voor eigen afdeling alsook voor externe afdelingen en helpen met opstellen en bewaken van budgetten voor projecten.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur facility management en/of bedrijfseconomische richt.

Overige eisen

 • Meerdere jaren inkoop en facility ervaring in een zelfstandige functie.
 • Als facilitaire “duizendpoot” in staat veel processen en/of projecten tegelijkertijd onder controle te houden.
 • In staat om, ook in hectische periodes, goed overzicht te houden en accuratesse te behouden.
 • Uitstekende communicatieve, commerciële- en onderhandelingsvaardigheden.
 • Klantgericht kunnen werken, met effectiviteit en tact.
 • Ruime ervaring met Microsoft Office Excel en Word en bij voorkeur SAP kennis en ervaring met een facilitair pakket (Topdesk).
 • Kennis van transport, logistiek en techniek, supply chain processen en technieken, zijn een pré.
 • Naast correct gebruik van het Nederlands, goede kennis van de Engelse taal.
 • Beschikt over een rijbewijs en is bereid om te reizen binnen je regio.

Als persoon zijn voor jou de woorden zelfstandig, assertief, proactief, flexibel en probleemoplossend, sleutelwoorden, daarnaast staat, voor jou, het leveren van een excellente dienstverlening hoog in het vaandel.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie in een prettige werkomgeving. De salariëring is conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) maakt onderdeel uit van deze procedure.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze veelzijdige functie neem dan contact op met Sabine Dessart, 06-23 10 92 97, gebruik de button “solliciteren” of stuur je CV en motivatie naar Sabinedessart@uitdekunstwns.nl.

Solliciteren