Onderhoudsmonteur (WTB) – Oud Gastel

Introductie

Krijg je energie van het oplossen van mechanische, pneumatische, elektrotechnische storingen? Heb je een paar jaar werkervaring of heb je recent een Mbo-opleiding richting WTB / Elektro afgerond? Ben je bereid om in een tweeploegendienst te werken? Lees dan verder voor de functie van Onderhoudsmonteur.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dochteronderneming van een grote Amerikaanse organisatie, die producten ontwikkelt en produceert ten behoeve van een gezonde actieve levensstijl. Deze gezondheids-, cosmetica- en persoonlijke verzorgingsproducten worden verkocht middels Multi Level Marketing. Men verzorgt het afleveren van producten naar hun distributeurs en bedient in totaal 90 landen, middels replenishment van Nationale Distributie Centra (NDC) en orderfulfillment voor de distributeurs van de Benelux, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Scandinavië.

Functie

De Onderhoudsmonteur maakt deel uit van de technische dienst, samen met drie collega’s ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoud. Je zorgt ervoor dat alle installaties op mechanisch-, pneumatisch-, elektrotechnisch- en (beperkt) besturingstechnisch gebied altijd up- en running zijn zodat een juiste en veilige werking van de apparatuur kan worden gewaarborgd.

De Onderhoudsmonteur maakt onderdeel uit van de Technische Dienst, je rapporteert aan het hoofd Technische Dienst. Standplaats is Oud-Gastel.

De belangrijkste taken van de Onderhoudsmonteur zijn:

De Onderhoudsmonteur lokaliseert storingen en verhelpt deze. Je beoordeelt de aard en omvang van een storing en indien nodig schakel je een gespecialiseerde leverancier/ bedrijf in om de storing op te lossen. Ook voer je (nood)reparaties uit, dit doe je in overleg met het hoofd Technische Dienst. Je beoordeelt de staat van het onderhoud van installaties en gebouwen met behulp van controlelijsten, ook legt de onderhoudsmonteur afwijkingen aan installaties en gebouwen vast.

Ook het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden die voortvloeien uit periodieke inspecties behoren tot de taken van de onderhoudsmonteur. Je houdt nauwkeurig de bestede tijd en het materiaalgebruik bij en je helpt bij het uitvoeren van kleine verbeterprojecten ten behoeve van de betrouwbaarheid van de installaties.

Functie eisen

Je hebt een flexibele collegiale instelling, je werkt nauwkeurig en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt een scherp oog voor orde en netheid (5S) en je bent bereid om in een tweeploegendienst te werken. Verder beschik je over;

  • Mbo-opleiding WTB of Electrotechniek.
  • Kennis van werktuigbouw, elektrotechniek, pneumatiek en hydraulische systemen.
  • Basiskennis van PLC systemen.
  • Nederlands en Engels in woord en geschrift.Aanbod

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie, een professionele logistieke dienstverlener, een modern bedrijf, de cultuur is informeel en laagdrempelig.

De functie is bijzonder interessant als je het uitdagend vindt om samen met je team en collega’s een internationale organisatie te laten groeien. Door de groei van onze organisatie is het mogelijk om je verder te ontwikkelen als professional.

Verder biedt onze opdrachtgever een goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en interessante opleidingsmogelijkheden.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze veelzijdige functie neem dan contact op met Sabine Dessart, tel. 06-23 10 92 97 of stuur je CV naar sabinedessart@uitdekunstwns.nl.

Solliciteren