Logistiek Coördinator (ingevuld) – Bergen Op Zoom

Introductie

Ben jij een flexibele Logistieke Coördinator? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening ten behoeve van de fashion- en lifestyle industrie. Wereldwijd draagt men zorg voor het afhalen, opslaan en afleveren van zowel hangende kleding als verpakte goederen. Met 23 vestigingen in Nederland en België en daarnaast vestigingen in Engeland en America bedient zij een aantal van de meest gerenommeerde ontwerpers en retail ketens. Werken bij deze organisatie betekent werken binnen een toonaangevend, professioneel team van bekwame en gepassioneerde mensen die op een duurzame manier bedrijven, markten en mensen met elkaar verbinden.

Functie

Binnen het Distributicentrum is de afdeling Production Control het kloppend hart van de organisatie en geeft sturing aan de warehouse processen en monitort de prestaties. Als Logistiek Coördinator lever je dagelijks een bijdrage aan het bereiken van een maximale productiviteit tegen minimale kosten. Vanuit jouw expertise draag je ook bij aan de continuous improvement van onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het produceren van diverse rapportages. Hiernaast adviseer je de leidinggevenden over het proces en de resource planning op basis van de verwachte volumes.

Overige Taken en verantwoordelijkheden

 • Coördineren en plannen van de warehouse processen(wave planning).
 • Signaleren en adviseren over voorraad problemen en resources.
 • Onderhouden van contact met andere afdelingen binnen het Distibutiecentrum.
 • Verantwoordelijk voor diverse (haalbaarheid)onderzoeken en analyses en de coördinatie van actieplannen met als doel verbetering van de klanttevredenheid.
 • Verantwoordelijk voor diverse rapportages die de overeengekomen KPI’s met de klant en interne KPI’s monitoren.
 • Onderhouden van de werkinstructies (SOP’s).

In deze positie rapporteer je aan de Production Control Manager.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met HBO werk- en denkniveau en ervaring me het omgaan met data en het maken en analyseren van rapportages.

Overige eisen

 • In staat om nauwkeurig te werken met data bestanden.
 • In staat om meerdere taken uit te voeren in een stressvolle omgeving.
 • Ervaring met het werken met het WMS (men werkt met PKMS).
 • Gevorderde gebruiker van MS Office, Outlook, uitstekende Excel vaardigheden zijn een vereiste.
 • Sterke schriftelijke en mondeling taalvaardigheden in het Engels; goede beheersing van Nederlands is een pré.

Als persoon ben je besluitvaardig en je hebt dus een probleemoplossend vermogen, sterke sociale vaardigheden en je bent in staat om mensen te motiveren.

And last but not least: je hebt een flexibele instelling en bent bereid tot het werken in verschoven diensten.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en zelfstandige positie in een positieve omgeving. Salaris is conform het het beloningsbeleid van onze opdrachtgever.

Een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) maakt onderdeel uit van deze procedure.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze veelzijdige functie neem dan contact op met Sabine Dessart, 06-23 10 92 97 of stuur je CV en motivatie naar Sabinedessart@uitdekunstwns.nl.

Solliciteren