Assistant Controller – Bergen Op Zoom

Introductie

Ben jij toe aan een volgende stap als Assistant Controller en op zoek naar een groeiende organisatie waar je ambitie tot z’n recht komt? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening ten behoeve van de fashion- en lifestyle industrie. Wereldwijd draagt men zorg voor het afhalen, opslaan en afleveren van zowel hangende kleding als verpakte goederen. Met 23 vestigingen in Nederland en België en daarnaast vestigingen in Engeland en America bedient zij een aantal van de meest gerenommeerde ontwerpers en retail ketens. Werken bij deze organisatie betekent werken binnen een toonaangevend, professioneel team van bekwame en gepassioneerde mensen die op een duurzame manier bedrijven, markten en mensen met elkaar verbinden.

Functie

Als Assistant Controller ben je verantwoordelijk voor de Business Control van de transport activiteiten. Je bent de sparringpartner van de Business Unit Managers in Bergen op Zoom en Grobbendonk. Je werkt secuur en levert financiële rapportages op. De resultaten analyseer je en je bent in staat deze toe te lichten. Hierbij leg je een relatie tussen operationele aspecten, financiële kengetallen en de ontwikkelingen aan de zijde van de klant. De bevindingen uit deze analyses bespreek je daar waar gevraagd ook met de klanten. Te allen tijde geldt: je hebt oog voor de details maar behoudt het overzicht. De Assistant Controller werkt zowel vanuit de vestiging in Bergen op Zoom als in Grobbendonk.

Overige Taken en verantwoordelijkheden

  • Het opstellen en analyseren van verschillende periodieke financiële rapportages zowel intern als voor de klant.
  • Proactief adviseren op procesverbeteringen, resultaatverbeteringen en kostenbesparingen op basis van de analyses.
  • Het opstellen van budgetten.
  • Ondersteunen en verbeteren van het facturatieproces.

In deze zelfstandige Assistant Controller functie rapporteer je aan de Controller die werkzaam is vanuit de regio Twente.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met afgeronde HBO of WO opleiding in bedrijfs- of financieel economische richting.

Overige eisen

  • Minimaal 1 jaar succesvolle werkervaring in vergelijkbare functie.
  • Uitstekende beheersing van MS Excel.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Kennis van Business Intelligence tools is een pré.
  • Vermogen om snel en accuraat grote hoeveelheden data te kunnen verwerken.
  • Beschikt over een rijbewijs en is bereid om te reizen naar de vestigingen binnen Nederland en België.

Als persoon ben je ambitieus en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen binnen een groeiende organisatie, daarnaast beschik je over leiderschapskwaliteiten en ben je resultaatgericht.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en zelfstandige positie in een positieve en groeiende omgeving met een daarbij horend passend salaris.

Een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) maakt onderdeel uit van deze procedure.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze veelzijdige functie neem dan contact op met Sabine Dessart, 06-23 10 92 97 of reageer via onderstaand button of stuur je CV en motivatie naar Sabinedessart@uitdekunstwns.nl.


Solliciteren